why
boost!?

Jong, ambitieus en bovenal vastberaden om mensen te helpen, dat is in een notendop waar stichters Celien Rombouts en Gudrun Hespel voor staan. BOOST! ontstond toen Celien en Gudrun hun kennis, passie en expertise bundelden met één doel: gezond en gelukkig leven betaalbaar én eenvoudig maken voor iedereen. 
Because it feels good to feel good! 

Diëtiste &
Intuïtief
eten coach.

Diëtiste & Intuïtief eten coach Celien

Meet Celien! Goedlachse anti-dieet diëtiste, diabeteseducator en gecertificeerd intuïtief-eten-coach. 

Personal
trainer &
psycholoog.

Personal trainer & psycholoog Gudrun

Meet Gudrun! Vrolijke sportfanaat, klinisch psychologe, enthousiaste duizendpoot en foodlover. 

Onze experten
& Teachers

De BOOST! app steunt op wetenschappelijk onderbouwde kennis en kan rekenen op een gepassioneerd team van experten en teachers. Stuk voor stuk toppers in hun vakgebied. 

Get your BOOST!

in de
media.

Zowel Gudrun als Celien zijn door kranten, magazines, radio en online media graag geziene experten op gebied van beweging, voeding en mindset. 

Beide zijn ook auteur. Gudrun schreef een boek over een gelukkiger en gezonder leven, vanuit liefde voor je lijf, waarin plaats is voor genieten en plezier: ‘The Fittest You. Celien lanceerde haar boek over stoppen met diëten en intuïtief eten: ‘F*ck it, maandag start ik écht‘.

In juni 2021 mochten Gudrun en Celien de BOOST! visie verspreiden als gastredactrices van de self love special van Flair. In juli 2022 werd hier gevolg aan gegeven met een self love sport editie.

De
Boost!
podcast.

In de BOOST! podcast bespreken Celien en Gudrun de 3 belangrijkste aspecten voor jouw fysieke en mentale gezondheid: body, food en mind. Regelmatig komen er inspirerende gasten langs voor openhartige babbels over jouw favoriete topics.

Podcast BOOST!